Everybody Hates Chris: The Complete Series

Everybody Hates Chris: The Complete Series

 • UPC: 032429286031
 • ASIN: B0748TT9D2
 • Brand: Paramount
 • Height: 1.5
 • Length: 7.75
 • Weight: 1.02
 • Width: 5.75
 • Manufacturer: Paramount

   Mr. Monk and the Candidate

   Mr. Monk and the Candidate

  • ASIN: B000VAYEC4

    Season 1, Episode 1

    Season 1, Episode 1

   • ASIN: B07NXWBDFT

     Squadra Antimafia 4 - Palermo oggi (Colonna sonora originale della serie TV)

     Squadra Antimafia 4 - Palermo oggi (Colonna sonora originale della serie TV)

    • ASIN: B07GVHMY56
    • Manufacturer: RTI

      Offender Profiling: An Introduction To The Sociopsychological Analysis Of Violent Crime (American Series in Behavioral Science and Law)

      Offender Profiling: An Introduction To The Sociopsychological Analysis Of Violent Crime (American Series in Behavioral Science and Law)

     • ASIN: 0398075492
     • ISBN: 0398075492
     • Height: 10
     • Length: 7
     • Width: 0.75
     • Manufacturer: Charles C Thomas Pub Ltd

       Palermo Connection

       Palermo Connection

      • UPC: 815047016903
      • ASIN: B07895ZWRY
      • Height: 5.4
      • Length: 0.7
      • Weight: 0.17
      • Width: 7.5
      • Manufacturer: Mhz Networks Home

        Between the Cracks: One Woman's Journey from Sicily to America

        Between the Cracks: One Woman's Journey from Sicily to America

       • ASIN: B00EIR08TO
       • Manufacturer: Three Towers Press (an imprint of HenschelHAUS Publishing, Inc.)

         Animal Tales: Series 2 [VHS]

         Animal Tales: Series 2 [VHS]

        • UPC: 743452018536
        • ASIN: 6304946295
        • ISBN: 6304946295
        • Height: 2.25
        • Length: 7.5
        • Weight: 0.85
        • Width: 4.25
        • Manufacturer: Goldhill Home Media

          A Sultan in Palermo : A Novel

          A Sultan in Palermo : A Novel

          The fourth novel in Tariq Ali's 'Islam Quintet' charts the life and loves of the medieval cartographer Muhammed al-Idrisi. Torn between his close friendship with the sultan and his friends who are leaving the island or plotting a resistance to Norman rule, Idrisi finds temporary solace in the harem; but his conscience is troubled... A Sultan in Palermo is a mythic novel in which pride, greed, and lust intermingle with resistance and greatness. It echoes a past that can still be heard today. Praise for the Islam Quintet: "A richly woven tapestry that even before its completion meritscomparison with Naguib Mahfouz's Cairo trilogy." Kirkus Reviews

           The fourth novel in Tariq Ali’s ‘Islam Quintet’ charts the life and loves of the medieval cartographer Muhammed al-Idrisi. Torn between his close friendship with the sultan and his friends who are leaving the island or plotting a resistance to Norman rule, Idrisi finds temporary solace in the harem; but his conscience is troubled...A Sultan in Palermo is a mythic novel in which pride, greed, and lust intermingle with resistance and greatness. It echoes a past that can still be heard today. Praise for the Islam Quintet:“A richly woven tapestry that even before its completion meritscomparison with Naguib Mahfouz’s Cairo trilogy.” Kirkus Reviews

          Palermo Story - eBook

          Palermo Story - eBook

          Set in the beautiful and deadly Sicilian town of Palermo, Gabrielle Marks' debut novel tells the story of staid Englishman Nick and his outspoken Sicilian wife, Paola. When Paola's wallet is snatched on a crowded Palermo bus, later turning up at the house of a beautiful young artist named Dante, it sets off a chain of events that will turn Paola's marriage on end and forever change Dante's sense of his adopted city.With a fresh outlook on an exotic society and land, Palermo Story draws an intriguing and enjoyable portrait of life in Palermo, Italy.

           Palermo Story - eBook

          L'ATTO PUBBLICO DI FEDE SOLENNEMENTE CELEBRATO NELLA CITTA' DI PALERMO - eBook

          L'ATTO PUBBLICO DI FEDE SOLENNEMENTE CELEBRATO NELLA CITTA' DI PALERMO - eBook

          EDIZIONE CON INDICE DIGITALENel mezzo del lato orientale del Teatro s'alzò l'Altare, che guardava il Palazzo Arcivescovale, e l'ingresso del Teatro. Si sollevava alto dal pavimento palmi 24 e vi s'ascendeva per due scalini. Si modellò lungo palmi 12 largo palmi 4 con sua predella lunga palmi 6. A canto di esso dalla parte destra fu situato uno steccato per li Musici in lunghezza di palmi 22 con risalto di palmi 10 lungo palmi 17 alto palmi 4 formato à foggia d'un gran disco, ove potessero collocarsi le carte musicali. Nella sinistra furon situati con due ordini di panchi in lunghezza di palmi 47 i sedili per li Fratelli della Compagnia dell'Assunta: e da questo luogo s'apriva scala secreta, che guidava ad un corridore basso, dietro l'Altare, destinato a' Fratelli di essa Compagnia, per ivi riposare, e ristorarsi: e stendevasi in lunghezza di palmi 57 dilatandosi palmi 12.A' fianchi dell'Altare per quanto si dilungava la intiera facciata orientale del Teatro, si dispose un palco alla lunghezza di 112 palmi, alto palmi 14 divisato in due parti, de' quali la destra toccò alla Principessa d'Aragona moglie del Capitano Giustiziero della Città, l'altra à sinistra alla Principessa di Resuttana, moglie del Pretore; affine di assistere alla Solennità, colle Dame in gran numero da loro invitate.Nel lato meridionale del Teatro, in fronte al Solio de' Sig. Inquisitori sopra una piazza particolare, alta dal pavimento del Teatro palmi 7 si sollevò il Palco funesto, ò sia Catafalco ignominioso per li Rei; ordinato con 7 scalini di lunghezza palmi 18 ognun di essi alto palmi 2. Riuscì alto dal pavimento del Teatro sino alla cima palmi 32 largo palmi 18 sotto eminente, ed orrorosa covertura. A lato destro v'avea scala con sette gradini, per la quale dovean salire i Rei. Da questo palco scendevasi ad un lungo passetto, che sporgendo sino in mezzo alla piazza, di rimpetto al Solio degl'Inquisitori, terminava in un poggetto coll'alzamento di 2 scalini. Era questo passetto lungo palmi 20 largo 3 s'alzava dalla piazza palmi 5 difeso da proporzionati parapetti, alti palmi 3. Sopra l'accennato poggetto dovea stare in piè, oggetto degli occhi di tutti, il Reo, mentre leggevasi il suo processo. A' lati di questo luogo furon dell'una, e l'altra parte situati due pulpiti, l'uno, e l'altro in distanza di palmi 8 dal poggetto: sopra de' quali dovean salire alternativamente quei RR.PP. Domenicani, che ebbero la cura di leggere i processi. A lato del palco de' Rei si disposero stanze terrane per riposo, e ristoro de' Fratelli della Pescagione.

           @generated

          Porto Palermo: Fjalët e Gurit dhe Poezi të Tjera - eBook

          Porto Palermo: Fjalët e Gurit dhe Poezi të Tjera - eBook

          Një dritare drejt qiellit për banorët e Porto Palermos, për të burgosurit që brenda asaj kalaje apo kështjelle, nëpër ato guva e galeri nëntokësore, dëgjonin dallgët dhe nuk i shikonin dot... Sipër kokave të tyre veç një burim i dritës qiellore dhe dielli që s’mund ta gëzonin. Vetëm ajo dritë i çonte drejt ëndrrës, shpresës, lirisë... Porta për shpirtrat e popullit të Dantes që e donin aq shumë lirinë. Njerëz të thjeshtë, mbledhur nga skaje të ndryshme të Shqipërisë. Fate njerëzore në dorë të një sistemi e ideologjie që vinte nga Lindja, që s’ishte e tyrja, pasi e tyre ishte veçse liria dhe utopia e një jete të paqtë, pa shfrytëzues, e një jete të drejtë dhe humane. Dhe jo pak nga ata që luftuan nëpër male u gjendën aty me pikëpyetjen e tmerrshme e tragjike: Përse luftuam?!Fytyra të dëshpëruara, fytyra të revoltës, sy në kërkim të dritës, sy që s’duan të harrojnë dhe që kërkojnë me ngulm diellin, detin, imazhet e shtëpive e tyre, kullat e bardha apo livadhet e gjelbërta. Mijra e mijra pamje u shfaqen atje, në gjysmë-errësirë, përballë mureve të ftohtë, imazhe që përsëriten, që rivijnë, që konvergojnë në galeritë e thella të asaj kështjelle, atje ku të robëruarit pak nga pak bëhen më të heshtur dhe më zhgënjyes… Secili nga ata është një histori, një dashuri, një dramë tronditëse apo një tragjedi klithëse, me shijen e hirit dhe të zjarrit. Sipër, nga lart, nga ato vrima ajrore, ata i ngjanin një turme amorfe të harruar nga bota, nga Hyjnitë e tyre, pasi asnjë Zot s’ka ç’bën për ta. I vetmi shpëtim është ai i revoltës, i një revolte jashtë këtyre mureve… Po, një turmë, që zgjohet në një ag që nuk është ag, por vazhdim i natës, i errësirës, një turmë që mërmërit me vete, që vjen rrotull e pastaj e trishtë, e lodhur, platitet e struket në skutat e galerive errta. Dhe ata dergjen aty jo thjesht nga lodhja, por nga dëshpërimi i madh, ku secili kërkon një portë shpëtimi, por si? Dhe atëherë ata mendojnë të shkuarën, duan t’i shpëtojnë realitetit ku jetojnë dhe marrin ende frymë, atëherë jetojnë me imazhet e së kaluarës, me lumturitë e heshtura, shtegtimet, apo hedhjen e themeleve të reja, me festat e korrjeve, qethjen e bagëtive, apo festimet e ditës së pranverës. Kujtojnë… Veç kujtesa u ka mbetur në këtë “planet” të panjohur të botës.Miku im Lek Pervizi u rikthye këtu në mesin e viteve ‘90. Vinte nga Brukseli për të rigjetur gjurmët e një kohe të pashlyer, në këtë vend ku bashkë me gruan krijoi familjen e tij... Emra njerëzish, data, përkujtime, heshtje, fjalë të ngjizura në mure që nuk mundëm t’i dëgjonim, dëshirë mërgimi për tu bërë zogj dhe për të fluturuar, verbuar nga dielli që do rigjenin dhe ikur pa e kthyer kokën pas, si në legjendat antike, dëshmi të një dore, e një zemre që s'do të jetonte më, një datë, një emër, vizatime të gërvishtura, një dëshirë e zhgarravitur dhe e pakuptuar. Kujtesa nuk është shuar: “Janar 1950, 98 burra, 64 gra, 36 fëmijë; maj 1950, 91 burra; tetor 1950, 140 burra…” Kujtesa mbart gjurmët e jetës dhe të vdekjes, mbishkrime dhe vizatime mbi gurët e kalasë. Ç’janë vallë këto simbole? Ç'donte të thoshte ai i dënuar anonim për botën sot?... Shpirtra të padukshëm jetonin ende në galeritë e ftohta të kështjellës veneciane të pashait të Janinës buzë Jonit... Ky libër poetik merr shkas nga historia e të internuarve politikë të mbyllur në katakombet e kështjellës mesjetare në Porto Palermo, buzë detit Jon, në një ujdhesë që futet në det, ku të mbyllur në vitin 1950 ata nuk e shihnin diellin dhe as detin të cilit i dëgjonin vetëm dallgët dhe klithmat e zgalemëve. Libri eshtë konceptuar si një lloj korri poetik ku personazhet e mbyllur brenda, pleq, gra, burra e fëmijë thonë dhimbjet, trishtet dhe ëndrrat e tyre në mënyrë poetike.

           Porto Palermo: Fjalët e Gurit dhe Poezi të Tjera - eBook

          Die Bedeutung Der Rezeptionsliteratur Fuer Bildung Und Kultur Der Fruehen Neuzeit (1400-1750) IV : Beitraege Zur Vierten Arbeitstagung in Palermo (April 2015)

          Die Bedeutung Der Rezeptionsliteratur Fuer Bildung Und Kultur Der Fruehen Neuzeit (1400-1750) IV : Beitraege Zur Vierten Arbeitstagung in Palermo (April 2015)

          Der Band widmet sich einer ungewohnten Perspektive der Rezeptionsliteratur, n�mlich der Aufnahme von historischen Figuren und literarischen Werke der fr�hen Neuzeit in der deutschen Literatur des 19. und 20. Jahrhunderts. Von der Melusinenlegende bis zu den utopischen Entw�rfen des 17. Jahrhunderts wird das Fortleben dieser Stoffe illustriert.

           Die Bedeutung der Rezeptionsliteratur fuer Bildung und Kultur der Fruehen Neuzeit (14001750) IV - eBook

          The Four Corners of Palermo : A Novel

          The Four Corners of Palermo : A Novel

          A noir and sensual page-turner that cracks open the Mafia's secret world through the stories of four livesPalermo in the 1980s is a perfect place for a young crime reporter to get his start. The Sicilian Mafia is at work, threatening, wounding, and killing anyone who dares to defy their orders. Our protagonist is himself no angel, hardly compassionate, a bit macho and egocentric, but candid in his recounting of what has unfolded in front of his eyes both on the job and in his private life. Di Piazza, who is also a Sicilian journalist, tells his stories as if he were reporting actual events. His description of the tense bravado of a youth growing up in the midst of Mafia terror is strikingly acute.

           A noir and sensual page-turner that cracks open the Mafia’s secret world through the stories of four livesPalermo in the 1980s is a perfect place for a young crime reporter to get his start. The Sicilian Mafia is at work, threatening, wounding, and killing anyone who dares to defy their orders. Our protagonist is himself no angel, hardly compassionate, a bit macho and egocentric, but candid in his recounting of what has unfolded in front of his eyes both on the job and in his private life.Di Piazza, who is also a Sicilian journalist, tells his stories as if he were reporting actual events. His description of the tense bravado of a youth growing up in the midst of Mafia terror is strikingly acute.

          Italian Ways: On and Off the Rails from Milan to Palermo (Paperback)

          Italian Ways: On and Off the Rails from Milan to Palermo (Paperback)

          Parks begins as any traveler might: "A train is a train is a train, isn't it?" But soon he turns his novelist's eye to the details, and as he journeys through majestic Milano Centrale station or on the newest high-speed rail line, he delivers a uniquely insightful portrait of Italy. Through memorable encounters with ordinary Italians--conductors and ticket collectors, priests and prostitutes, scholars and lovers, gypsies and immigrants--Parks captures what makes Italian life distinctive: an obsession with speed but an acceptance of slower, older ways; a blind eye toward brutal architecture amid grand monuments; and an undying love of a good argument and the perfect cappuccino.Italian Ways also explores how trains helped build Italy and how their development reflects Italians' sense of themselves from Garibaldi to Mussolini to Berlusconi and beyond. Most of all, Italian Ways is an entertaining attempt to capture the essence of modern Italy. As Parks writes, "To see the country by train is to consider the crux of the essential Italian dilemma: Is Italy part of the modern world, or not?"

           Parks begins as any traveler might: "A train is a train is a train, isn't it?" But soon he turns his novelist's eye to the details, and as he journeys through majestic Milano Centrale station or on the newest high-speed rail line, he delivers a uniquely insightful portrait of Italy. Through memorable encounters with ordinary Italians--conductors and ticket collectors, priests and prostitutes, scholars and lovers, gypsies and immigrants--Parks captures what makes Italian life distinctive: an obsession with speed but an acceptance of slower, older ways; a blind eye toward brutal architecture amid grand monuments; and an undying love of a good argument and the perfect cappuccino.Italian Ways also explores how trains helped build Italy and how their development reflects Italians' sense of themselves from Garibaldi to Mussolini to Berlusconi and beyond. Most of all, Italian Ways is an entertaining attempt to capture the essence of modern Italy. As Parks writes, "To see the country by train is to consider the crux of the essential Italian dilemma: Is Italy part of the modern world, or not?"

          A Sultan in Palermo - eBook

          A Sultan in Palermo - eBook

          An ailing king attempts to unify the Christian and Muslim worlds of medieval Sicily in this “marvelously paced and boisterously told novel of intrigue” (The Guardian).Amid the chaos and misery of the Middle Ages, Sicily proved to be an island in more ways than one. Even after Christians reconquered the island, the citizens retained their Muslim culture. One ruler became a bridge between worlds, speaking Arabic fluently, maintaining a harem, and even taking on the dual titles of King Roger of Sicily and Sultan Rujari of Siqilliya. Aiding Rujari is the Muslim cartographer Muhammad al-Idrisi.As the Sicilian leader descends into old age and the island is pulled toward European values, al-Idrisi is caught between his friendship with Rujari and the plots of resistance brewing among his fellow Muslims. Pride and friendship collide with greed and lust in Tariq Ali’s rich novel of medieval Sicily.

           A Sultan in Palermo - eBook
          Similar Palermo Series Shopping